STARWARS GAME
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nejenom SW hra...

PříjemNovinkyLatest imagesHledatRegistracePřihlášení

Pokec (off-topic)

Goto down 
3 posters
AutorZpráva
Sigr

Sigr

Poèet pøíspìvkù : 21

Pokec (off-topic) Empty
PříspěvekPředmět: Pokec (off-topic)   Pokec (off-topic) EmptyMon Aug 17, 2009 9:56 am

Hele v sekci hratelná povolání ti chybí období Stará republika jestli o tom období nic nevíš tak tu sekci udělej a dej mi ji na starost pls....
Návrat nahoru Goto down
Hendur
Admin
Hendur

Poèet pøíspìvkù : 30

Pokec (off-topic) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec (off-topic)   Pokec (off-topic) EmptyMon Aug 17, 2009 10:14 am

Sigr napsal:
Hele v sekci hratelná povolání ti chybí období Stará republika jestli o tom období nic nevíš tak tu sekci udělej a dej mi ji na starost pls....

onas tam nechybí...někdy i bude,ale až bude víc hráčů...ani jí nepíšu...
Návrat nahoru Goto down
https://swgame.forumczech.com
ondwa

ondwa

Poèet pøíspìvkù : 3

Pokec (off-topic) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec (off-topic)   Pokec (off-topic) EmptyMon Aug 17, 2009 2:21 pm

Sigre tak sem koukal na to CZW a moc mě to nevzalo...viděl sem jak tam nějakýho týpky prohodili oknem a zápas byl předčasně ukončenej páč se dost ošklivě řízl do zad(něco mu tam plandalo) a ring měli někde venku na dvorku.
Návrat nahoru Goto down
Sigr

Sigr

Poèet pøíspìvkù : 21

Pokec (off-topic) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec (off-topic)   Pokec (off-topic) EmptyMon Aug 17, 2009 7:50 pm

J o to je ono...je to celí doopravdy....žádný triky nic není předem domluvený a nic není janom jako....vše v realitě...je to dost drsný...uznávám...a moc to taky nesleduji...momentálně jsem se zaměřil na klasickej WWE a hlavně na Kane
Návrat nahoru Goto down
ondwa

ondwa

Poèet pøíspìvkù : 3

Pokec (off-topic) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec (off-topic)   Pokec (off-topic) EmptyMon Aug 17, 2009 9:26 pm

Kane je teď nějakej zanedbávanej...i když to nechápu-Undertaker je chvíli mimo a Kane by ho mohl nahradit v roli dominantní síly.Už mě nebaví Randy Orton a HHH a Cena.Proto se teď víc dívám na ecw a sem docela spokojenej.Christian je nejlepší.Doufám že se teď vrátěj nějaký tag teamy.DX má přijít na summerslamu a cryme tyme maj teď taky šanci na push,ale rád bych viděl dohromady tým Edge a Christian. A k tomu CZW,nemyslim že je to uplně doopravdy,tohle se prostě stává a i ve starym wwf(nyní wwe) se rubali dost tvrdě(třeba al snow nebo ecw originals).
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

Pokec (off-topic) Empty
PříspěvekPředmět: Re: Pokec (off-topic)   Pokec (off-topic) Empty

Návrat nahoru Goto down

Pokec (off-topic)
Strana 1 z 1

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
STARWARS GAME :: Ostatní :: Ostatní...-
Přejdi na: